Basisscholen en peuterspeelzaal

Hieronder vindt u onze peuterspeelzaal en de basisscholen binnen onze vereniging. De peuterspeelzaal Benjamin is ondergebracht op De Bron en De Wegwijzer. Elke school heeft zijn eigen kleur binnen onze vereniging. Welkom om op de schoolsites te kijken voor een indruk.

Peuterspeelzaal Benjamin

Peuterspeelzaal Benjamin is verdeeld over 2 lokaties. U kunt deze vinden op Basisschool De Bron en op Basisschool De Wegwijzer.

website

Basisschool De Bron

"Ieder Uniek, Samen Sterk" Basisschool De Bron is de grootste basisschool binnen onze vereniging. Er zijn 16 groepen aanwezig.

website

Basisschool Nederwoud

"Ik ben ik, jij bent jij. Samen groeien wij!" Een school waarin we samen leren, samen ontdekken en samen groeien in ons geloof, onze kennis, vaardigheden en talenten. Waar kinderen, ouders en leerkrachten een hecht team vormen, en aandacht, betrokkenheid en zorg belangrijk zijn. Waar ieder kind groeit, passend bij wie hij of zij is.

website

Basisschool De Wegwijzer

"Talentvol en toekomstgericht onderwijs" Basisschool De Wegwijzer is onze andere school binnen de bebouwde kom van Lunteren. Momenteel heeft de school 9 groepen.

website